Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers to Win vouchers, Gems & more

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12 January 2021 | After Daily Trivia Quiz, Fake or Not quiz, Flipkart has comes with an another contest which is Kya Bolti Public Quiz contest. Now play the contest & they will ask you 3 easy question and you need to give all right answers to get a chance to win vouchers, Supercoins, Gems & many more for free.

So now if you you are looking for today’s Flipkart Kya Bolti Public correct Answers then you must read the full post. Here below we gonna share the right answers of all the 3 question of the quiz contest. Just read the full post & copy the answers.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Now in this post, we will update the answers everyday when the new quiz contest is available. So you must bookmark this page and stay tuned with us.

Quiz NameFlipkart Kya Bolti Public Quiz
Date12 January 2021
Time12 AM to 12 PM
PrizeVouchers, gems, super-coins & many more for free.
WinnerNext Day

How to Play Kya Bolti Public quiz& Win?

This is a App only quiz contest, So you need to download the mobile App Android | IOS

  • Install & Open the App
  • Go to Game zone
  • Look for Kya Bolti Public Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Flipkart Kya Bolti Public Answers

Here we are sharing Today’s Fake or Not fake contest answers in below. Check out ans and use it to win the prize.

Question 1: Which Punjabi singer is more soulful?

Answer 1: Guru Randhawa

Question 2: What is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Question 3: Which is your favourite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Ok, Done!


Question 1: What time of the day do Indians prefer to work?

Answer 1: Early Morning

Question 2: What type of dating do Indians prefer?

Answer 2: Traditional Dating

Question 3: Who has a better physique?

Answer 3: Hritik Roshan


Question 1: Which is India’s favourite season?

Answer 1: Winter

Question 2: Which of Akshay Kumar’s movie has inspired India the most?

Answer 2: Padman

Question 3: What is the preferred mode of transportations for long distance amongst Indians?

Answer 3: Flight

Leave a Comment