Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 12 January 2021: Win Vouchers & more

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 12 January 2021 | In Competition with Amazon, Now Flipkart has comes with Daily Quiz Contest. The Daily Trivia Quiz contest is App only contest, so it’s only live on Flipkart mobile app from 12 Am Mid-night everyday.

Now here sharing all the correct answers of 5 question which is going to ask in the Flipkart Daily Trivia Quiz. Play the Daily Trivia Quiz contest and give all the answer correctly and get a chance to win Vouchers, gems, super-coins & many more for free.

So dear quiz lovers, if you are looking for Flipkart Daily Trivia Answers Today’s quiz then you must read this amazing post. In this post we will share all the right answer everyday on 12 Am when the contest will go live. So read this full post.

Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Daily Trivia Quiz

Quiz NameFlipkart Daily Trivia Quiz
Date12 January 2021
Time12 AM to 12 PM
PrizeVouchers, gems, super-coins & many more for free.
WinnerImmediately

How to Play Daily trivia quiz & Win?

This is a App only quiz contest, So you need to download the mobile App Android | IOS

  • Install & Open the App
  • Go to Game zone
  • Look for Daily Trivia Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Here we are sharing Today’s Fake or Not fake contest answers in below. Check out ans and use it to win the prize.

Question 1: Which of these numbers is not associated with Hollywood’s Ocean’s film series?

Answer 1: Ocean’s 10

Question 2: Which Indian university’s educational broadcast channel is ‘Gyan Darshan?

Answer 2: IGNOU

Question 3: Who has scored the highest score in a losing cause in Test cricket?

Answer 3: Ricky Pointing

Question 4: StarStruck Is A Recently Launched Cosmetic Brand By Which Celebrity?

Answer 4: Sunny Leone

Question 5: The twin tower headquarters of Deutsche Bank are popularly nicknamed as __.

Answer: Credit and Debit

Now you will see that you are a winner. You can win free Vouchers, gems.


Old Answers

Question 1: Which team won the 2019-20 Vijay Hazare Trophy?

Answer 1: Karnataka

Question 2: Shahbaz Nadeem, an Indian____, recently made his Test debut against South Africa.

Answer 2: Left Arm Spinner

Question 3: The Ballon d’Or is an annual football award presented by _.

Answer 3: France Football

Question 4: The ‘Knockout’ perfume range was launched by which Indian sportsperson?

Answer 4: Vijender Singh

Question 5: Who was the first captain of the Indian cricket team in Test matches?

Answer 5: C. K. Nayudu


Question 1: The comedian Sunil Grover played a vital role in which Salman Khan film?

Answer 1: Bharat

Question 2: Which fantasy drama TV series was created by David Benioff and D. B. Weiss?

Answer 2: Game of Thrones

Question 3: Which international artist featured in Priyanka Chopra’s song ‘Exotic’?

Answer 3: Pitbull

Question 4: Which was the last film music composers Jatin-Lalit did together?

Answer 4: Fanaa

Question 5: World’s first film about Buddha, Buddha Dev was a 1923 film directed by whom?

Answer 5: Dadasaheb Phalke


Question 1: Anant Khasbardar Received INR 50,000 As A Reward For Designing What Logo In 2014?

Answer 1: Swachh Bharat

Question 2: Which Of These Brands Is Not Owned By Tata But By Unilever?

Answer 2: Brooke Bond

Question 3: Where In Pakistan Is The Swaminarayan Temple Located?

Answer 3: Karachi

Question 4: Elbow Grease Is A Book, About Perseverance And Believing In Yourself, Written By

Answer 4: John Cena

Question 5: Which Indian Company Was Founded By An American John Bissell In 1960?

Answer 5: Fab India

Also Play more:

Leave a Comment