Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 12 January 2021: Win Vouchers & more

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 12 January 2021 | After Flipkart Daily Trivia Quiz, Now they are comes with an another quiz contest which is Flipkart fake or Not fake quiz contest. Participants in this contest and give all the correct answers and get a chance to win vouchers, Super-coins, gems and many more for free.

So if you are looking Flipkart Fake or Not answers of Today’s quiz then you have landed right place. because here below we are sharing all the right answers of 5 question which is going to ask in the contest for you. Just read the full post and copy ans and submit it on contest page to win the prize.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Quiz

The Fake or Not Quiz is going live everyday from 12 Am midnight. This video contest so you need to watch a 5 minutes video everyday to play the quiz and give all the answers. You can copy our given answers to increase your chance to win the prize. So hurry up and read the full post.

Quiz NameFlipkart Fake or Not Quiz
Date12 January 2021
Time12 AM to 12 PM
PrizeVouchers, gems, super-coins & many more for free.
WinnerImmediately

How to Play fake or not quiz & Win?

This is a App only quiz contest, So you need to download the mobile App Android | IOS

  • Install & Open the App
  • Go to Game zone
  • Look for Fake or Not Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

Question 1: Kartik Aaryan’s first movie in 2021 will be ‘Doctor G’

Answer 1: Fake

Question 2: Taj Mahal is taller than Qutub Minar

Answer 2: Not Fake

Question 3: Indian protesters used the german protest folk song ‘Bella Ciao’ as their protest anthem

Answer 3: Fake

Now you will see that you are a winner. You can win free Vouchers, gems.


Old Answers

Question 1: India has the longest network of roads by length

Answer 1: Fake

Question 2: Lalu Prasad’s son was a player of an IPL team

Answer 2: Not Fake

Question 3: Jeans were originally made for miners

Answer 3: Not Fake

Question 4: Android phones respond to Harry Potter spells

Answer 4: Not Fake

Question 5: The sale of cigarettes without its packet is banned in Maharashtra

Answer 5: Not Fake


Question 1: Anant Khasbardar Received INR 50,000 As A Reward For Designing What Logo In 2014?

Answer 1: Swachh Bharat

Question 2: Which Of These Brands Is Not Owned By Tata But By Unilever?

Answer 2: Brooke Bond

Question 3: Where In Pakistan Is The Swaminarayan Temple Located?

Answer 3: Karachi

Question 4: Elbow Grease Is A Book, About Perseverance And Believing In Yourself, Written By

Answer 4: John Cena

Question 5: Which Indian Company Was Founded By An American John Bissell In 1960?

Answer 5: Fab India

Also read more:

Leave a Comment