Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today 8 December 2020: Win Vouchers & more

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today 8 December 2020 | Flipkart is introducing new new Quiz contest on their Game Zone section where you can win vouchers, gems, super-coins and many more by playing these contest.

Now they are comes with Flipkart Beat the Genius Quiz contest where they will ask you 5 simple question and you need to give all the answer correctly to win any prize. So now in these post, we are sharing all right answers of Beat the Genius Flipkart video game zone contest. So read the full post and win.

Flipkart Beat the Genius Quiz

Flipkart Beat the Genius Quiz

If you are looking for the right answers then you have comes in right place. Here below we are adding answers for Today’s Beat the genius quiz. Give all then answer and get a chance to win vouchers, gems, super-coins and many more for free.

Quiz NameFlipkart Beat the Genius Quiz
PrizeVouchers, gems, super-coins and many more
Date8 December 2020
Time12 Am to 12 Pm everyday
WinnerNext Day

How to Play Beat the Genius quiz & Win?

This is a App only quiz contest, So you need to download the mobile App Android | IOS

  • Install & Open the App
  • Go to Game zone
  • Look for Beat the Genius Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

Here we are sharing today’s answers for Beat the Genius quiz. So copy below ans to increase your chance to win the prize.

There is no Beat the Genius contest live for today.

(7th December answers)

Question 1: On which lake would you find the lake palace in Udaipur?

Answer: Pichola

Question 2: Neerja Bhanot the flight attendant killed by terrorists worked for which airline?

Answer: Pan Am

Question 3: Karsanbhai Patel is best known as the founder of which company?

Answer: Nirma

Question 4: In the Mahabharata which son of Shantanu and Ganga took up the name Bhishma?

Answer: Devavrata

Question 5: At the 1956 Melbourne Olympics who became the first Asian to score a hattrick in Olympic football?

Answer: Neville D’souza

Ok! Now you will see that you are a winner. You can win free Vouchers, gems, supercoins.


Old Answers:-

Question 1: Which was the first bollywood movie for which AR Rahman composed music?

Answer: Rangeela

Question 2: In which state in the USA was the Howdy Modi event held?

Answer: Texas

Question 3: From which company did the Tatas buy Jaguar Land Rover?

Answer: Ford

Question 4: A writer in which language won the first ever Jnanpith award?

Answer: Malayalam

Question 5: In the Ramayana Whose real name was Nemi?

Answer: Dasaratha


Question 1: Which Indian Super League team has Sunil Chhetri played for since 2013?

Answer: Bengaluru FC

Question 2: Vishal Bharadwaj’s ‘7 Khoon Maaf’ and The Blue Umbrella are based on the works of which author?

Answer: Ruskin Bond

Question 3: Who was the first Indian soldier to attain the rank of Field Marshal?

Answer: SHFJ Manekshaw

Question 4: The campus of which of these institutions he first of its kind served as an airbase for US troops during World War II?

Answer: IIT Kharagpur

Question 5: In Hindu mythology what did king Bhagiratha bring down from the heavens through penance?

Answer: Ganga

Also Play more:

Terms & Conditions

  1. This Contest will commence on 10 November 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Flipkart.com App (“Flipkart.com App”).
  3. Once you have signed-in to the Flipkart.com App, you can participate by navigating to the page where 6 (Six) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. After that, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions, and a total of 3000+ participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Assured Rewards.
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Comment